free web hosting | website hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
 
Видеонаблюдение в жуковском, комплексные системы видеонаблюдения,видеонаблюдение екатеринбург магазин.
22 Май. 2015 г.

Софтуер за видеонаблюдение безплатен

За да въведе подобно решение, един супермаркет в България се нуждае от система за видеонаблюдение, складово-търговски софтуер Microinvest и безплатния модул на Microinvest за следене за злоупотреби.
Microinvest разработи безплатен софтуер, който с помощта на система за видеонаблюдение намалява възможността за кражби и злоупотреби с до 80%, съобщи компанията на 26 октомври.
Софтуерът записва в детайли всяка продажба и тя се визуализира като текст върху видеозаписа. Софтуера изпълнява много видове справки като включително и такава която може да послужи за олесняване при съставяне на отчет по ТРЗ(Труд и Работна Заплата).
Моля посетете страницата на софтуера за повече информация тук Софтуера се обновява периодично и със своя практичен и функционален интерфейс е предпочитан за контрол на системите за видеонаблюдение.
Изтеглете необходимият сървърен софтуер за video capure платка Geovision 800 - нова версия.


Рубрики

Домашнее видеонаблюдение
Плюсы видеонаблюдения
Камеры видеонаблюдения полтава
Монтаж видеонаблюдения своими руками
Скрытые камеры видеонаблюдения украина
Избранное

Оборудование для видеонаблюдение
Записывающие устройства для видеонаблюдения
Программа видеонаблюдения для web камеры
Скрытое видеонаблюдение в гостиницах

Карта сайта
Цитата дня

Несчастье людей одиноких и робких — от самолюбия робких — состоит именно в том, что они, имея глаза и даже растаращив их, ничего не видят или видят всё в ложном свете, словно сквозь окрашенные очки. Их же собственные мысли и наблюдения мешают им на каждом шагу. (Тургенев И. С. )
Я читаю блоги


Тэги

Цик видеонаблюдение Камеры видеонаблюдения ipad Видеонаблюдение территории Видеонаблюдение схемы подключения Монитор 7 дюймов для видеонаблюдения Видеонаблюдение в сочи Автономные скрытые камеры видеонаблюдения Видеонаблюдение уличные камеры Структурная схема ip видеонаблюдения Скрытые камеры видеонаблюдения беспроводные Видеонаблюдение ivideon Монтаж видеонаблюдения расценки Мини монитор для видеонаблюдения